Правила и условия

Добре дошли в сайта www.stanidobrovolets.com, който е собственост на и се управлява от „Ултимейт Консултинг“ ЕООД. Настоящото Споразумение съдържа Условия на ползване, при които Вие и всякаква(и) организация(и) (заедно наричани тук „Потребител“), от чието име Вие използвате stanidobrovolets.com, може да получите достъп до продукти, услуги, информация и други материали, налични на stanidobrovolets.com.

Преди да влезете в stanidobrovolets.com, моля, прочетете внимателно следните правила и условия, тъй като те регулират употребата на stanidobrovolets.com и всички продукти, услуги, информация и други материали, налични там.

Чрез влизането си в и използването на stanidobrovolets.com Вие се съгласявате да съблюдавате Условията на ползване, посочени по-долу. Ние създадохме тези правила и указания, за да защитаваме Вас и другите си потребители. Ако установите, че друг потребител не съблюдава настоящите Условия на ползване, моля, свържете се с нас, за да предприемем съответни действия.

  1. Приемане на Условията на ползване

Чрез влизането си в, разглеждането или използването на продукти, услуги, информация или други материали, налични на или чрез stanidobrovolets.com, Вие, Потребителят, посочвате, че разбирате настоящите Условия на ползване и че приемете тези Условия за употреба и се съгласявате да ги съблюдавате. Stanidobrovolets.com си запазва правото от време на време да променя настоящите Условия на ползване. Stanidobrovolets.com ще публикува на тази страница последната дата на преразглеждане. Продължаването на използването на stanidobrovolets.com след всякаква(и) такава(ива) промяна(и) на настоящите Условия на ползване ще се счита за приемане на тази/тези промяна(и).

  1. Политика за поверителност

Употребата, съхраняването и разкриването на поверителна информация, съдържаща се на stanidobrovolets.com, може да бъде предмет на различни федерални и щатски закони, включително, но не само, закони относно правата за поверителност и конфиденциалност на медицински документи. Освен това щатските закони относно ХИВ статус, психично здраве, информация относно генетични тестове и злоупотреба с наркотични вещества може също да регулират употребата, съхранението и разкриването на поверителна информация, съдържаща се в stanidobrovolets.com. Stanidobrovolets.com ще следва всички приложими федерални и щатски закони, правила и разпоредби. За по-конкретна информация относно нашата политика за поверителност и сигурност щракнете върху връзката „Политика за поверителност“ в долната част на всяка страница.
Чрез регистриране в Stanidobrovolets.com Вие давате своето съгласие за получаване на периодични съобщения от Stanidobrovolets.com относно конкретни клинични изпитвания, за които на база на информацията, която сте предоставили на Stanidobrovolets.com, е преценено, че може да представляват интерес за Вас. Ако не желаете да получавате каквито и да било съобщения от Stanidobrovolets.com, можете да ни съобщите това, на емейл stanidobrovolets@abv.bg. Всички обстоятелства, при които Stanidobrovolets.com може да се свърже с Вас, са описани по-подробно в политиката за поверителност.

  1. Прекратяване

Stanidobrovolets.com си запазва правото по собствено усмотрение незабавно да преустанови или прекрати действието на тези Условия на ползване и/или Вашата възможност да използвате stanidobrovolets.com и/или която и да е друга услуга, предоставяна Ви от Stanidobrovolets.com, без да посочва причина и без да Ви уведомява.
В случай че Stanidobrovolets.com определени по собствено усмотрение, че сте нарушили която и да е част от тези Условия на ползване, или по друг начин сте демонстрирали поведение, неуместно за stanidobrovolets.com, Stanidobrovolets.com си запазва правото да (а) Ви предупреди по имейл, че сте нарушили тези Условия на ползване; (б) изтрива всякакво съдържание, предоставено на Stanidobrovolets.com; (в) прекрати Вашата възможност за използване на stanidobrovolets.com и/или която и да е друга услуга, която Ви е предоставена от Stanidobrovolets.com; (г) уведомява, изпраща съдържание на и/или изцяло да си сътрудничи с подходящи законоприлагащи органи за допълнителни действия; и/или (д) предприеме всяко друго действие, което Stanidobrovolets.com счита за подходящо.

  1. Промени в stanidobrovolets.com

Stanidobrovolets.com може да променя или прекрати работата на stanidobrovolets.com без уведомление или отговорност към Вас или друг потребител.

  1. Съдържание на съобщения

Вие разбирате и се съгласявате, че сте отговорен/а за съдържанието на всяко съобщение, публикувано или изпратено от Вас или друг потребител на Вашия акаунт (оторизиран или неоторизиран), и с последствията от всяко такова съобщение. Stanidobrovolets.com си запазва правото незабавно да прекрати Вашата регистрация без уведомление, ако определи по свое усмотрение, че нарушавате някое от следните правила.

Вие освен това се съгласявате да не използвате stanidobrovolets.com за разпространение, изпращане или публикуване на сайта или на което и да било място на stanidobrovolets.com или на друг сайт, поддържан от Stanidobrovolets.com, каквито и да било съобщения или материали, които са незаконни, неправомерни, свързани с тормоз, клеветнически, опозоряващи, оскърбителни, заплашителни, вредящи, вулгарни, нецензурни, оскверняващи, сексуално ориентирани, със заплашителен характер, обидни на расова основа, неточни или по друг начин определени като нежелан материал от какъвто и да било вид или естество или такива, които насърчават поведение, което би могло да представлява престъпление, да поражда гражданско-правова отговорност или по друг начин да нарушава каквито и да било приложими местни, щатски, национални или международни закони или разпоредби, или да насърчава употребата на контролирани вещества, включително, но не само, незаконни материали под формата на текст, графики, видео, програми или аудио. Stanidobrovolets.com си запазва правото да изтрива всякакъв материал от stanidobrovolets.com, без да уведомява Вас или друг потребител на stanidobrovolets.com. Вие се съгласявате да не се представяте за друго лице или дружество, независимо дали са реално съществуващи, или са фиктивни, включително, но не само, за служител или консултант на Stanidobrovolets.com. Вие се съгласявате да не публикувате съдържание и да не участвате под каквото и да било форма на обсъждане относно или чрез stanidobrovolets.com с намерение да се извършва незаконна дейност.
Вие разбирате и приемате, че: (а) Stanidobrovolets.com Ви разрешава достъп до съдържание, което е защитено с авторски права, търговски марки и/или други права на интелектуална собственост и права на собственост („Права“); (б) Правата са валидни и защитени за всички носители и технологии, съществуващи към настоящия момент или разработени в бъдещето; и (в) ако друго не е посочено, настоящите Условия на ползване и приложимите авторски права, търговски марки и други закони регулират Вашата употреба на такова съдържание. Не можете да копирате, възпроизвеждате, препредавате, разпространявате, публикувате, използвате за комерсиални цели или по друг начин да предавате каквито и да било материали, съдържащи се на stanidobrovolets.com, които представляват обект на някое от Правата. Вие ще имате ангажимента да докажете, че всякакви данни, софтуер, изображения или друго съдържание на stanidobrovolets.com не са защитени с Права. Вие приемате, че Stanidobrovolets.com получава Права за използване на всички материали, публикувани на stanidobrovolets.com (както е описано по-долу) и че няма да получавате каквито и да било Права за изтегляне на такива материали.

Вие предоставяте на Stanidobrovolets.com и нейните филиали безвъзмездно, вечно, важащо по целия свят, неотменимо, неизключително право (включително всякакви морални права) и лиценз за използване, възпроизвеждане, променяне, адаптиране, публикуване, превеждане, създаване на производни продукти от, разпространяване, съобщаване на обществото, изпълняване и показване на съдържание, изпратено в някое „публично пространство“ на stanidobrovolets.com (с изключение на пространства на други частни потребители), изцяло или частично, и/или разрешавате на Stanidobrovolets.com да го включва в други продукти под каквато и да било форма, носител или технология, известна към момента или разработена в бъдеще, за пълния срок на всяко едно от Правата, които може да съществуват за такова съдържание. Чрез изпращане на съдържание до Stanidobrovolets.com Вие представяте и гарантирате, че притежателят на Права, включително, но не само, морални права в това съдържание, изцяло и ефективно е отменил всички такива права и валидно и неотменимо Ви предоставя правото да предоставите лиценза, посочен по-горе. Вие разбирате и се съгласявате, че Потребителите може да получават достъп, да показват, разглеждат, съхраняват и възпроизвеждат такова съдържание за лична употреба.

  1. Права на интелектуална собственост на Stanidobrovolets.com

Освен ако изрично не е посочено тук, Stanidobrovolets.com не Ви предоставя каквото и да било изрично или косвено право под какъвто и да било патент, авторско право, търговска марка или информация, представляваща търговска тайна. Неоторизирано използване на каквито и да било материали, съдържащи се на stanidobrovolets.com, може да представлява нарушение на патентните закони, законите за авторското право, законите за търговската марка, законите за търговска тайна, законите, отнасящи се до поверителността и обществените права, или на други разпоредби или устави. Моля, имайте предвид, че Stanidobrovolets.com активно и категорично прилага своите права върху интелектуалната собственост в най-пълната степен на закона.

  1. Съдържание и продукти на трети страни

Известна част или цялата информация и други материали или продукти, налични от stanidobrovolets.com, са подготвени или се предлагат от трети страни, които не са свързани с Stanidobrovolets.com. Stanidobrovolets.com не дава гаранции по отношение на такава информация или други материали или продукти, нито Stanidobrovolets.com допуска каквато и да било отговорност или задължения по повод каквито и да било решения на базата на такава информация или други материали или за каквато и да било употреба на такива продукти. Съдържанието, предоставено от Stanidobrovolets.com, не замества обсъждане и/или прегледи от квалифицирани медицински специалисти. Кореспонденцията на Потребител или други отношения с такива трети страни са единствено между Потребителя и тези трети страни и може да бъдат предмет на всякакви правила и условия, които третите страни може би са определили. Потребителят се съгласява, че Stanidobrovolets.com няма да носи отговорност за каквато и да било загуба или увреждане от какъвто и да било вид, възникнали в резултат от такива отношения или в резултат на наличието на такива трети страни на stanidobrovolets.com.

  1. Връзки към други сайтове

Stanidobrovolets.com може да предоставя връзки, по свое усмотрение, към други сайтове в световната интернет мрежа за удобство на своите потребители. Ние полагаме всички усилия за гарантиране на високо ниво на качество на нашето съдържание, но тези сайтове се поддържат от трети страни, върху които Stanidobrovolets.com не упражнява контрол. Поради това Stanidobrovolets.com изрично отказва каквато и да е отговорност за съдържанието, верността на информацията или други материали и/или върху качеството на продуктите или услугите, предоставяни от или рекламирани на тези уебсайтове, принадлежащи на трети страни. Освен това тези връзки не означават одобрение от Stanidobrovolets.com по отношение на каквито и да било трети страни, уебсайтове или продукти или услуги, предоставяни от която и да било трета страна на неин уебсайт или по друг начин.

  1. Поверителност в интернет

Използването на интернет, включително и без ограничения, на stanidobrovolets.com, е единствено на Ваш собствен риск и е предмет на всички приложими местни, национални и международни закони и разпоредби. За stanidobrovolets.com Stanidobrovolets.com полага разумни усилия за създаване на безопасен, сигурен и надежден уебсайт, но имайте предвид, че поверителността на всяка комуникация или материал, предаден на или получен от stanidobrovolets.com или Stanidobrovolets.com през интернет, не може да бъде гарантирана. Поради това Stanidobrovolets.com не отговаря за сигурността на каквато и да било информация, предадена чрез интернет, верността на информацията, намираща се на stanidobrovolets.com, или за последствията, в случай че се доверите на такава информация. Вие приемате всички рискове, свързани с използването на интернет, включително и без ограничения, на stanidobrovolets.com и Вие трябва да прилагате собствена преценка по тези въпроси.

  1. Сигурност на stanidobrovolets.com

Всяка действителна неоторизирана употреба на stanidobrovolets.com или опит за такава, включително и без ограничения, „хакване“, може да доведе до криминално и/или гражданско преследване. За Ваша лична защита Stanidobrovolets.com си запазва правото да преглежда, наблюдава и записва дейността в stanidobrovolets.com без уведомление или Ваше разрешение. Всяка информация, получена от наблюдаването, преглеждането или записването на дейността в stanidobrovolets.com, е предмет на разглеждане от правоприлагащите органи във връзка с разследване или преследване на възможна престъпна дейност в stanidobrovolets.com. Stanidobrovolets.com ще следва също и всички съдебни разпореждания, включващи изискване на такава информация.

  1. Събития извън контрола на Stanidobrovolets.com

Вие изрично опрощавате и освобождавате Stanidobrovolets.com от каквито и да било претенции за вреди, които са в резултат от причина извън контрола на Stanidobrovolets.com, включително, но не само, повреди в електронно или механично оборудване или комуникационни линии, телефон или други проблеми с връзката, компютърни вируси, неоторизиран достъп, кражба, операторски грешки, тежки климатични условия, земетресения или природни бедствия, стачки или други трудови проблеми, войни или правителствени рестрикции.

  1. Отказ от гаранции; Обезщетение от Stanidobrovolets.com

ВИЕ РАЗБИРАТЕ И ИЗРИЧНО СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ, ЧЕ:
ИЗПОЛЗВАНЕТО НА stanidobrovolets.com ОТ ВАС Е НА ВАШ СОБСТВЕН РИСК stanidobrovolets.com СЕ ПРЕДОСТАВЯ „ТАКА, КАКТО Е“ И „СПОРЕД НАЛИЧНОСТТА“. Stanidobrovolets.com ОТКАЗВА ВСЯКАКВИ ГАРАНЦИИ, ПРЕДСТАВЯНИЯ И УСЛОВИЯ, РАЗЛИЧНИ ОТ ТЕЗИ, ИЗРИЧНО ПОСОЧЕНИ В НАСТОЯЩИТЕ УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ, И БЕЗ ОГРАНИЧЕНИЯ ОТКАЗВА ВСЯКАКВИ И ВСИЧКИ ГАРАНЦИИ, ПРЕДСТАВЯНИЯ ИЛИ УСЛОВИЯ, ПОДРАЗБИРАЩИ СЕ ОТ ЗАКОН, КОНВЕНЦИЯ, НАЧИН НА РАБОТА ИЛИ ДРУГИ ДО ПЪЛНАТА СТЕПЕН, РАЗРЕШЕНА ПО ЗАКОН. Stanidobrovolets.com НЕ ДАВА ГАРАНЦИЯ, ЧЕ stanidobrovolets.com ЩЕ ОТГОВАРЯ НА ВАШИТЕ ИЗИСКВАНИЯ, ИЛИ ЧЕ stanidobrovolets.com ЩЕ РАБОТИ БЕЗ ПРЕКЪСВАНЕ ИЛИ СВОЕВРЕМЕННО, СИГУРНО ИЛИ БЕЗГРЕШНО.

МОЖЕТЕ ДА ИЗТЕГЛЯТЕ ИЛИ ПО ДРУГ НАЧИН ДА ПОЛУЧАВАТЕ МАТЕРИАЛИ И/ИЛИ ДАННИ ЧРЕЗ ПОЛЗВАНЕТО НА stanidobrovolets.com ПО ВАШЕ СОБСТВЕНО УСМОТРЕНИЕ И РИСК И ВИЕ ЩЕ БЪДЕТЕ ЕДИНСТВЕНО ОТГОВОРЕН/А ЗА ВСЯКАКВИ ПОВРЕДИ НА ВАШАТА КОМПЮТЪРНА СИСТЕМА ИЛИ ЗАГУБА НА ДАННИ В РЕЗУЛТАТ НА ТАКИВА МАТЕРИАЛИ И/ИЛИ ДАННИ. Stanidobrovolets.com НЕ ГАРАНТИРА ВЕРНОСТТА ИЛИ ПЪЛНОТАТА НА КАКВАТО И ДА БИЛО ИНФОРМАЦИЯ, ДОСТЪПНА ОТ ИЛИ ПРЕДОСТАВЕНА ВЪВ ВРЪЗКА С stanidobrovolets.com. Stanidobrovolets.com НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА КАКВИТО И ДА БИЛО ГРЕШКИ ИЛИ ПРОПУСКИ В ИЛИ ЗА РЕЗУЛТАТИ, ПОЛУЧЕНИ ОТ ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТАКАВА ИНФОРМАЦИЯ. Stanidobrovolets.com НЕ СЕ АНГАЖИРА В ПРЕДОСТАВЯНЕТО НА ПРАВНИ, МЕДИЦИНСКИ, КОНСУЛТАНТСКИ ИЛИ ДРУГИ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ УСЛУГИ ИЛИ ПОМОЩ. Stanidobrovolets.com ВИ НАСЪРЧАВА ДА ПОТЪРСИТЕ СЪВЕТ ИЛИ ПОМОЩ ОТ ПОДХОДЯЩ СПЕЦИАЛИСТ ПРИ ВСЯКА СИТУАЦИЯ ИЛИ ПРОБЛЕМ, КОИТО МОЖЕ ДА ИМАТЕ.

  1. Ограничение на отговорността

Stanidobrovolets.com НЕ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА КАКВИТО И ДА БИЛО ПРЕКИ, КОСВЕНИ, ИНЦИДЕНТНИ, СПЕЦИАЛНИ, ОТ НАКАЗАТЕЛНИ МЕРКИ ИЛИ ПОСЛЕДВАЩИ ЩЕТИ, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СА ПРЕДВИДИМИ, ИЛИ НЕ, НАСТЪПИЛИ В РЕЗУЛТАТ ОТ (А) ПОЛЗВАНЕТО ИЛИ НЕВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПОЛЗВАНЕ НА stanidobrovolets.com; (Б) НЕОТОРИЗИРАН ДОСТЪП ИЛИ НАМЕСА В КОМУНИКАЦИЯТА ИЛИ ДАННИТЕ; ИЛИ (В) КАКВОТО И ДА БИЛО НАРУШАВАНЕ НА НАСТОЯЩИТЕ УСЛОВИЯ НА ПОЛЗВАНЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО, НО НЕ САМО, РАЗХОДИ ЗА ПРЕДОСТАВЯНЕ НА ЗАМЕСТВАЩИ СТОКИ И УСЛУГИ, ЩЕТИ ОТ ЗАГУБА НА ПЕЧАЛБА, УПОТРЕБА, ДАННИ ИЛИ ДРУГИ НЕМАТЕРИАЛНИ АКТИВИ ДОРИ АКО Stanidobrovolets.com Е БИЛА УВЕДОМЕНА ЗА ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА НАСТЪПВАНЕ НА ТАКИВА ЩЕТИ.

  1. Обезщетение

Вие се съгласявате, че освобождавате от отговорност Stanidobrovolets.com, служители, директори и работещи на трудови правоотношения, както и всяка друга трета страна, предоставяща съдържание на stanidobrovolets.com и от претенции или искове за обезщетяване за щети (включително, но не само, обосновани юридически такси), направени от която и да било трета страна във връзка с или възникнали при Вашето ползване на stanidobrovolets.com.

  1. Упълномощаване

Stanidobrovolets.com може да предостави своите права и задължения по настоящите Условия на ползване по всяко време, без да Ви известява.

  1. Приложим закон

Настоящите Условия на ползване ще бъдат управлявани от и съставени в съответствие със законите на България и Европейския съюз. Всяко действие по прилагане на настоящите

  1. Информация за връзка

Всякакви въпроси по отношение на stanidobrovolets.com и всякакви запитвания за допълнителна информация, касаеща Stanidobrovolets.com и нейни продукти и услуги, могат да бъдат насочвани към Stanidobrovolets.com на адрес stanidobrovolets@abv.bg